Tip van de week - Graphtec

Tip van de week - Graphtec

Tip van de week

Bekijk de tip van de week: Graphtec!

In de tip van de week lichten wij iedere week een product uit! Hierin geven wij jou als lezer meer kennis over het product. We beantwoorden vragen zoals waarvoor je het kan gebruiken, maar ook hoe je het product kan toepassen. Ook ontvang je natuurlijk een leuke korting die de hele week geldig is. Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en tips? Houd dan je mail en onze blogs in de gaten!

Uiteraard hebben wij ook deze week weer een tip van de week. Namelijk de Graphtec snijplotter. De snijplotter is natuurlijk een van de meest gebruikte machines in de Signbranche. Is jouw plotter toe aan vervanging of wil je gaan uitbreiden met een plotter? Wij vertellen je alles wat je moet weten over de Graphtec snijplotter. Deze week te bestellen met 15% korting

Graphtec 
Op zoek naar de geschikte snijplotter om jouw teksten, logo's en ontwerpen uit te snijden? Zoek niet verder, de Graphtec snijplotter is de beste op het gebied van snijplotters! 

Wat maakt de Graphtec uniek?
Ten eerste werkt hij uitstekend voor alle software, of je nu Windows, Mac of Adobe gebruikt. Daarnaast wordt deze snijplotter standaard geleverd met media vangnetten en een ingebouwde crosscutter. En daar houdt het niet op! De Graphtec snijdt tot wel 1600 mm in de breedte. Dat maakt dat de Graphtec ideaal voor al je grote prints en ontwerpen, van sjabloonfolies tot carwrap folies en zelfs voor patroonpapier voor kleding en meer.  

Daarnaast is deze snijplotter erg gebruiksvriendelijk, met zijn 3.7 inch LCD scherm en easy-to-use bedieningspaneel, USB aansluiting en een ultrasonische sensor die jouw creaties automatisch ziet en oprolt. 

De Graphtec is de juiste snijplotter voor jou! 

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Snijdt gemakkelijk verschillende materialen
  • Standaard geleverd met media vangnetten, crosscutter, USB aansluiting en een ultrasonische sensor