Tip van de week - EasyFrame profielen

Tip van de week - EasyFrame profielen

Tip van de week

Bekijk de tip van de week: EasyFrame profielen!

In de tip van de week lichten wij iedere week een product uit! Hierin geven wij jou als lezer meer kennis over het product. We beantwoorden vragen zoals waarvoor je het kan gebruiken, maar ook hoe je het product kan toepassen. Ook ontvang je natuurlijk een leuke korting die de hele week geldig is.

Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en tips? Houd dan je mail en onze blogs in de gaten!

Actie

De actie van deze week: 5% korting op uitsluitend alle EasyFrame profielen

Afdekprofiel EasyFrame 

Basisprofiel 

EasyFrame bestaat uit een basisprofiel van 60 of 110 mm. Het verschil tussen de twee profielen is dat het 60 mm profiel wordt gebruikt voor een onverlicht textielframe en het 110 mm profiel voor een verlicht textielframe. Voor het basisprofiel met een breedte van 110 mm gebruik je de verstevigingshoek, zodat het profiel niet gaat buigen. Het basisprofiel wordt vervaardigd uit aluminium, waardoor het een mooie afwerking en een lange levensduur heeft. 

Kenmerken basisprofiel

  • Lengte van 6150 mm, ook op maat in verstek te zagen
  • Geanodiseerde afwerking 
  • Geschikt voor onverlichte doekbakken 
  • Breedte van 60 of 110 mm 

Afdekprofiel 

Over het basisprofiel wordt het afdekprofiel 60 of 110 mm geplaatst. Dit profiel is verkrijgbaar in de kleuren zilver, wit en zwart waardoor er altijd wel een kleur is die past bij jouw wensen. Om de profielen aan elkaar te verbinden gebruik je het hoekstuk. Met het afdekprofiel zorg je ervoor dat jouw doek strak in het frame bevestigd wordt. Het afdekprofiel wordt gemonteerd middels van verzonken schroeven. 

Kenmerken afdekprofiel 

  • Lengte van 6150 mm, ook op maat in verstek te zagen 
  • Geanodiseerde afwerking 
  • Breedte van 60 of 110 mm 
  • Verkrijgbaar in de kleuren zilver, wit en zwart 

Een compleet gebouwd EasyFrame bestellen
Wil je liever een kant en klaar frame bestellen? Maak dan gebruik van onze calculator. Hier kun je eenvoudig je EasyFrame verlicht en/of onverlicht op maat bestellen, optioneel ook direct met print meegeleverd. Heb jij een project waar dit frame goed tot zijn recht zal komen? Ga dan snel naar de site, want je ontvangt deze hele week 5% korting uitsluitend op alle EasyFrame profielen!