Tip van de week - Bubble-Free

Tip van de week - Bubble-Free

Tip van de week

Bekijk de tip van de week: Bubble-Free applicatietafel!

In de tip van de week lichten wij iedere week een product uit! Hierin geven wij jou als lezer meer kennis over het product. We beantwoorden vragen zoals waarvoor je het kan gebruiken, maar ook hoe je het product kan toepassen. Ook ontvang je natuurlijk een leuke korting die de hele week geldig is. Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en tips? Houd dan je mail en onze blogs in de gaten!

Bubblefree

Bubble-Free applicatietafel 
De Bubble-Free is een multifunctionele werktafel die zeer geschikt is voor alle signmakers. 
De applicatietafel is ontworpen als een multifunctionele werktafel met een linoleum toplaag, een glasplaat van 13mm en een 5mm self-healing snijplaat. 

Wil jij snel van start met je nieuwe tafel? Er zijn voorraad modellen in de maten 340x170cm en 400x170cm. Deze modellen worden binnen 2 weken bij je bezorgd en geïnstalleerd. 

Ben je opzoek naar je eerste applicatietafel óf ben je toe aan een nieuwe applicatietafel? Hieronder lees je alles wat je moet weten. 

Waarom de Bubble-Free?

De Bubble-Free is een applicatietafel die zeer geschikt is voor alle signmakers. Deze applicatietafel is makkelijk in gebruik. De werktafel kan gebruikt worden voor; plaatmateriaal, lamineerfolie, applicatietape en foamboard. 

Rubber Wals 
De rubberen wals heeft een zachte 15mm coating waardoor alle applicatoes zonder luchtbellen worden geleverd. De wals fixeert zowel de folie en de ondergrond zodat er geen verschuiving kan plaatsvinden. De pneumatische druk is makkelijk instelbaar.

Rubber wals

 

Werkoppervlak
Of je nu voor de MDF versie met een linoleum toplaag kiest óf de 13mm glasplaat. Ze zijn beide zeer geschikt om op te werken. Op allebei ligt ook een 5mm self-healing snijmat. 

Elektrische bediening
Aan beide kanten van de tafel is de rubberen wals te bedienen met elektrische knoppen. Hiermee kan de wals omhoog of omlaag gezet worden, met een maximale doorvoer van 60mm.

Elektrische bediening

 

Pneumatische Control Unit
De druk van de wals moet tussen de 2.0 en 3.0 bar staan. Dit is met de pneumatische control unit makkelijk in te stellen. Met 2.0 bar druk is foamboard te lamineren of plakken zonder dit te beschadigen. Wanneer je meer gevoelige materialen wilt gebruiken dient de druk vooraf geprobeerd te worden. De pneumatiek is van hoogwaardige Festo en Hafner parts.

Pneumatische control unit 

Wielen met rem
De applicatietafel is voorzien van 4 wielen die makkelijk verrijdbaar zijn. Alle wielen zijn ook geremd en zijn goed vaststaand. Een must voor elke grote werktafel.

Wielen met rem

Elektrische hoogteregeling
Het is mogelijk om je Bubble-Free tafel te voorzien van een elektrische verhoging zodat de hoogte aangepast kan worden van 85 tot 110cm. 

We hebben de voordelen van de Bubblefree voor je op een rijtje gezet:

  • Snel plakken zonder dat er luchtbellen of vouwen komen 
  • 6x sneller werken 
  • De werktafel is multifunctioneel inzetbaar
  • Pneumatische Control Unit 
  • Er zit geen rek in de folie waardoor je geen vervorming krijgt
  • De tafel is eenvoudig te bedienen
  • De materialen die je op elkaar plaatst, verschuiven niet