Tip van de week - Ace profielen

Tip van de week - Ace profielen

Tip van de week

Bekijk de tip van de week: Ace profiel!

In de tip van de week lichten wij iedere week een product uit! Hierin geven wij jou als lezer meer kennis over het product. We beantwoorden vragen zoals waarvoor je het kan gebruiken, maar ook hoe je het product kan toepassen. Ook ontvang je natuurlijk een leuke korting die de hele week geldig is. Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en tips? Houd dan je mail en onze blogs in de gaten!

Ace profiel 
Deze week hebben wij uiteraard weer een nieuwe tip van de week voor jou! Binnen het assortiment van ISCA vind je diverse textielframes. Deze week vertellen we je graag meer over het Ace textielframe. Het Ace textielframe is een enkelzijdig frame met een dun profiel van (b) 32 x (h) 8 mm, wat zich kenmerkt door de elegante uitstraling. Het textielframe is uitermate geschikt om te gebruiken in een nis, bij standbouw of juist in een showroom. Het is verkrijgbaar in volle lengtes van 3000 mm en 6000 mm. Deze week te bestellen met 15% korting

Op maat laten zagen 
Het Ace textielframe kunnen wij ook direct op maat laten zagen. In de calculator geef je met een paar simpele stappen aan welke formaten je wenst, maar ook hoe je de zaagsnede wenst; recht, links verstek, rechts verstek of verstek. Zo stel je zelf eenvoudig je frame samen. 

Uiteraard leveren we los van het profiel ook de bijbehorende onderdelen om jouw frame in elkaar te zetten. Zo hebben we de bijbehorende producten: