Tip! Markeer & Parkeer

Tip! Markeer & Parkeer

Markeer & Parkeer

In deze Tip van de Week: Maak je parkeerplekken zichtbaar tijdens

de Parkeerborden Weekactie.

Parkeerborden zijn niet alleen een handig hulpmiddel om je parkeerplaats te organiseren, maar kunnen ook een persoonlijke touch toevoegen aan het bedrijfsterrein.

Parkeerbord

Parkeerbord verkrijgbaar in zwart of zilver. Het bord is voorzien van 50 cm MGBond panelen en wordt geleverd met een aluminium staander die is voorzien van grondankers voor montage. Het bord is op aanvraag leverbaar met bijbehorende folie. Het blind gemonteerde bord zorgt voor een moderne uitstraling.


Park’Sign®

Park’Sign® is een 2-delige parkeerbord die geschikt is voor gebruik in parkeer garages en op parkeerplaatsen. De duurzame zwarte kunststof basis wordt afgedekt met een glashelder topdeel. Het topdeel kan aan de binnenzijde gewrapped worden met markeringen of aanwijzigen. Het ontwerp bestendig tegen het gewicht van zware voertuigen en is banden-safe waardoor het geen schade zal veroorzaken aan autobanden die er overheen rijden. 


Biggenruggen

Onze binnenshuis gefabriceerde biggenruggen zijn door de eigenschappen van MGBond de goed beplakbaar. De biggenruggen zijn bestemd om gebruikt te worden over betonnen parkeervak biggenruggen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en kunnen op aanvraag geleverd met een bijbehorende folie of diverse kleuren. De biggenruggen zijn standaard in wit, zilver of zwart beschikbaar en op aanvraag in meerdere kleuren leverbaar. De biggenruggen helpen niet alleen bij het organiseren van je parkeerplaats, maar ook aan de uitstraling van het bedrijfsterrein.


Weekactie