Tip! LED's make it happen

Tip! LED's make it happen

LED's make it happen

In deze Tip van de Week bekijken we wat onze LED's

betrouwbaarder, duurzaamer en feller maakt.


De voordelen van General Electric Led's

Onze GE Led's zijn veelzijdig en breed inzetbaar. Door de IP67-classificatie zijn de Led's bestendig tegen alle soorten weersomstandigheden. Met een verlichtingshoek tot wel 170° verlichten ze grote oppervlakken niet alleen helder maar ook egaal uit. De strakke afwerking van de LED's verzekeren een langere levensduur dan andere merken. Bestel accessoires zoals montagebeugels en voedingen in de webshop direct mee voor een vlotte installatie.


Tetra Max® 30 stuks

Middel tot grote lichtbakken & doosletters


Dit LED-systeem van General Electric geeft helder, gelijkmatig licht in verschillende kleuren. De duurzame LED's zijn uitgerust met de OptiLens™ technologie voor uitzonderlijk hoge efficiëntie. De achterzijde is voorzien van 3M applicatietape voor een makkelijke maar stevige installatie. Dit maakt het de oplossing voor een egale verlichting voor ieder bord, lichtbak en doosletter.

 

• Egale uitlichting door 175° stralingshoek

• Voorzien van 3M installatietape

• 10 jaar garantie


Tetra Max

Tetra Edgestrip ®

Dubbelzijdige lichtbakken & doosletters


De Tetra Edgestrip is ontworpen om makkelijk rond de rand van lichtbakken met een diepte van 80 tot en met 150 mm te installeren. De 16 Led's per string zorgen voor een felle verlichting over een totale lengte van 4,5 meter.

 

• Geschikt voor dunne en dubbelzijdige lichtbakken

• Hoge lichtopbrengst (300 lumen)

• 10 jaar garantie


Tetra  Edgestrip

Bekijk actie