Tip! Het geheim van perfect snijwerk

Tip! Het geheim van perfect snijwerk

Het geheim van perfect snijwerk

We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om te werken met de beste tools en materialen. Daarom staat deze Tip van de Week in het teken van onze antislip snijlinialen!


Onze antislip snijlinialen

De unieke eigenschappen van onze snijlinialen maken het de ideale tool voor het maken van vlotte en schone snijlijnen. Het gebruik van aluminium maakt de snijliniaal niet alleen licht, maar ook bespaart het je verkrampte armspieren bij langduriger gebruik. Daarnaast zorgt de anti-slip laag aan de onderzijde van de liniaal ervoor dat deze niet verschuift tijdens het snijden.


Om ervoor te zorgen dat je nauwkeurig kunt werken, zijn de linialen voorzien van meeteenheden. Zo meet je direct de juiste maat op. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom is de bovenzijde van de liniaal voorzien van een verhoogde rand, ter bescherming van je vingers.


Onze snijlinialen zijn ideaal voor het snijden van verschillende materialen, zoals vinyl, folie, papier, karton en nog veel meer. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor diverse toepassingen binnen de sign & print branche, zoals het maken van posters, banners, stickers en ander marketingmateriaal.


Het is handig om diverse maten snijlinialen in je productie te hebben liggen, zodat je voor ieder project de juiste liniaal bij de hand hebt. Bij ons kun je kiezen uit verschillende lengtes, namelijk 500mm, 600mm, 1000mm, 1500mm, 2000mm, 2400mm en 3000mm.


Bestel deze week nog onze hoogwaardige snijlinialen met 20% korting en ervaar zelf de voordelen van sneller, nauwkeuriger en efficiënter werken. Met onze snijlinialen bereik je gegarandeerd de beste resultaten.


ACTIE BEKIJKEN