Maatwerk van de maand juni

Maatwerk van de maand juni

Maatwerk van de maand juni

Maatwerk van de maand juni is geworden: Infolio! 

Elke dag maken wij de mooiste maatwerk producten voor onze klanten. Ons team staat altijd klaar voor een passend advies om ieder project samen tot een succes te maken. Met zorg worden de maatwerk producten in onze eigen productie gemaakt en geleverd bij de klant of direct op locatie voor montage. Gezien wij de montage niet verzorgen, vragen wij altijd om een foto van het eindresultaat van het project. Zo kunnen wij ook zien hoe het project welke we samen zijn aangegaan tot uiting is gekomen.

De winnaar van deze maand

Infolio heeft ons foto’s toegestuurd van het eindresultaat van de verbouwing van de P1 bij Brussel Airport. Dit was een bijzonder project, welke dan ook maatwerk van de maand juni is geworden. Om jullie meer te kunnen vertellen over het project ben ik in gesprek gegaan met Patrick Bunskoek, CEO bij Infolio. Vanaf een zonnig terras bij de golfbaan in Rijsbergen vertelt hij me alles over het project.

Het begint allemaal oktober vorig jaar. Er komt een aanvraag binnen vanuit AVIS om de P1 bij Brussel Airport te voorzien van een nieuwe look. AVIS huurt de garage van Brussel Airport. De parkeergarage was slecht zichtbaar en de bewegwijzering onduidelijk. Ook het donkere grijze beton, zorgde voor een onprettige sfeer. Zoals bij ieder project bezoekt Infolio eerst de locatie om een gedegen advies te kunnen geven.

Eenmaal terug in het Brabantse Boxtel, waar Infolio is gevestigd, is het team van 17 man sterk aan de slag gegaan met het maken van een plan. In het ontwerp waren lichtbakken opgenomen, maar ook de volledige bewegwijzering aan de hand van het bekleden van zuilen en het werken met parkeerborden. Na het presenteren van het plan waren ze zowel bij AVIS en Brussel Airport enthousiast en lag er direct een akkoord op tafel.

Patrick verteld dat daarna de voorbereidingen voor de productie en montage van start konden gaan. Echter vielen er ook nog een aantal specificaties op de mat, waaraan de materialen moesten voldoen. Zo dienden alle producten te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormering, de EN 13501-01 normering. Zelfs samengestelde producten dienden van een certificaat te zijn voorzien. Dit heeft te maken met het feit dat een parkeergarage een publieke ruimte betreft. 

Vanuit Infolio is er contact op genomen met ISCA voor ondersteuning bij het project. “Plaatmateriaal en lichtbakken zijn overal te verkrijgen, maar voor alles de juiste certificaten, dat maakt het verhaal wat lastiger” vertelde Patrick. Vanuit ISCA is er gekeken naar alle mogelijkheden qua materiaalsoorten en zijn de certificaten vanuit de fabriek opgevraagd. Zo is er in de standaard lichtbak een andere opaalplaat gegaan, welke wel voldoen aan de normering.

In totaal zijn er voor het gehele project 9 dezelfde lichtbakken gemaakt en op RAL kleur gespoten, daarnaast nog 2 lichtbakken van een ander formaat. Verder is er maar liefst 150m2 MGBond materiaal gebruikt voor de verdere bekleding van de zuilen en het maken van de parkeerbordjes. Het volledige project is in maart binnen slechts 6 dagen geplaatst.

Patrick sluit zijn verhaal af met “Partnership geeft de doorslag voor gezamenlijk succes!” Dat kunnen wij bij ISCA zeker beamen. Alle betrokken partijen zijn blij met het eindresultaat en dat is waar wij het voor doen.
Heb je zelf ook een maatwerk project? Wij helpen je graag verder! Wanneer je ook nog eens een foto instuurt van het eindresultaat, maak ook jij kans om de volgende maatwerk van de maand te worden.

Gastheer: Patrick Bunskoek, CEO Infolio

Schrijfster: Kim Havelaar, marketing & salesmanager ISCA Nederland B.V.