Maatwerk van de maand augustus

Maatwerk van de maand augustus

Maatwerk van de maand augustus

Maatwerk van de maand augustus is geworden: Nimwegen Reclame!

Het maatwerk van de maand bij ISCA is ondertussen al een bekend fenomeen geworden. We krijgen elke week leuke inzendingen van onze klanten binnen. Bedankt hiervoor! Ook Nimwegen Reclame heeft bij ons foto's ingezonden voor een project voor lichtbakken. Met dit project zijn ze dan ook maatwerk van de maand geworden, van harte gefeliciteerd!
Sinds kort hebben we ons programma voor maatwerk van de maand uitgebreid en ga ik Kim Havelaar (Sales & Marketing manager) persoonlijk langs bij onze klanten. De winnaar komt niet alleen in onze mailing en in onze maandflyer, maar we hebben ook een leuk geschenk. Daarnaast wil ik natuurlijk alles weten over het project, zodat we hier een leuk artikel over kunnen schrijven.


Maak kennis met Nimwegen Reclame
Wegens vakantie heb ik dit keer helaas niet Nimwegen Reclame persoonlijk kunnen bezoeken, maar heb ik William telefonisch gesproken over het project. Een bezoekje houden ze dan ook nog even van mij tegoed. 
Voordat we hebben gesproken over het project was ik natuurlijk heel nieuwsgierig naar het bedrijf zelf. William runt Nimwegen Reclame samen met zijn vader Wim. Zijn moeder helpt ook zo nu en dan mee, wat het een echt familiebedrijf maakt. Nimwegen Reclame bestaat al bijna 25 jaar en is gevestigd in Middelharnis. Ze zijn lokaal bekend en werken vooral voor de mkb bedrijven in de regio. Uiteraard krijgen ze weleens een aanvraag aan de andere kant van Nederland, wat de heren dan ook met beide handen aanpakken. ‘Heerlijk zo nu en dan weer eens een andere omgeving’ geeft William aan. Waar ze ooit zijn gestart met het snijfolies is de productie al behoorlijk uitgebreid met een lasersnijder en full color printer. 
De projecten binnen het bedrijf zijn zeer uiteenlopend. Het maken van reclame borden, het plaatsen van lichtreclames tot meehelpen bij het produceren tot de grootste vlag voor het vestigen van een record. Ze pakken ieder maatwerk project aan. Wanneer ik vraag over de toekomstplannen verteld William mij dat de ze zich meer willen richten tot licht en gevelreclames.


Het winnende project
Van Nimwegen Reclame heeft ons foto’s ingestuurd van een maatwerk project voor lichtreclames. Jan van Dijk autoservice is al lang een vaste klant bij van Nimwegen Reclame. Het bedrijf is altijd bezig met het verbeteren van hun uitstraling. Jan van Dijk autoservice is aangesloten bij James Autoservice en moet qua uitstraling dan ook voldoen aan een aantal eisen. In overleg met de klant is er gekozen voor lichtbakken voor het aankleden van de gevel. De lichtbakken zijn vervaardigd uit ons MGBond plaatmateriaal, welke in de juiste RAL kleur zijn gespoten. De lichtbakken zijn beplakt met 3M Day en Night folie, wat van kleur verandert bij dag en nacht. Ook zijn de lichtbakken voorzien van doorsteekletters, wat ervoor zorgt dat er een luxe uitstraling ontstaat! Door het plaatsen van verlichting, zijn de lichtbakken ook in het donker goed zichtbaar! De klant is enorm enthousiast over het eindresultaat en dat is waar we het natuurlijk allemaal voor doen.
Om jullie lezers een beeld te geven van hoe wij nu zulke lichtbakken produceren hebben wij een productiefilmpje gemaakt. Hierin zie je stap voor stap hoe de lichtbakken zijn geproduceerd. In onze webshop vind je alle producten om zelf een lichtbak te maken, maar uiteraard kun je deze ook kant en klaar bij ons via de calculator bestellen. 


Wij willen Nimwegen Reclame nogmaals bedanken voor het inzenden van de foto's van hun project! Ben je benieuwd naar wat Nimwegen Reclame nog meer doet? Bekijk dan eens www.nimwegenreclame.nl. Wil je zelf meespelen om het nieuwe maatwerk van de maand te worden? Bekijk dan onze spelregels hier.