Doorsteekletters dé trend van 2022 in de Sign branche

Doorsteekletters dé trend van 2022 in de Sign branche

Doorsteekletters dé trend van 2022 in de Sign branche!

Signing is een belangrijke aanvulling op de branding van het pand van een bedrijf. Zo creëer je met de doorsteekletters een luxe uitstraling op jouw gevel. Ook kan je ervoor kiezen om aan de achterzijde van de letters verlichting te plaatsen wat voor de finishing touch zorgt.

Trends

De trends die je veel terugziet bij doorsteekletters zijn de Retro en Urban stijl, welke herleidt worden uit de interieur en fashion trends. 

De Retro stijl uit de jaren 80 kenmerkt zich door de vele kleuren en ronde en grafische vormen.

De Urban stijl uit de jaren 90 zie je terug in de doorsteekletters door het gebruik van koude materialen die gecombineerd worden met het gebruik van cijfers, letters en lichtbakken.

Deze trends zie je bij de doorsteekletters terug door het gebruik van zowel strakke als grafische vormen maar ook het toepassen van vele kleuren die binnen de MGBond collectie verkrijgbaar zijn. 

Hoe worden doorsteekletters gemaakt?

Doorsteekletters worden gefreesd uit 4 mm opaal acrylaat. Daarna worden de uitgefreesde letters door de uitgespaarde plaat gestoken, waarna ze tegen de achterkant van de plaat worden verlijmd. 

LED modules 

Ook kan je voor de finishing touch verlichting achter de letters plaatsen. De LED-module die wij standaard gebruiken is de Coolwhite LED-module van General Electric. Deze biedt een garantietermijn van maar liefst 10 jaar! Het is op aanvraag ook mogelijk om te kiezen voor RGB(W) LED-modules.