Best Buy LED box - enkelzijdig

De Best Buy LED Box - enkelzijdig is een uitstekende keuze voor het opvallend en effectief presenteren van posters, afbeeldingen, of andere inhoud. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van deze ledbox:

Slank en Compact Ontwerp: Met een dikte van slechts 18 mm is deze led box bijzonder slank en past hij naadloos in verschillende interieurs. Dit compacte ontwerp maakt het ideaal voor binnen toepassingen waar ruimte een overweging is.

Hoge Kwaliteit Verlichting: Dankzij speciaal behandeld acryl biedt deze led box uitstekende verlichting. Het zorgt voor een homogene en gelijkmatige verlichting van je inhoud. Dit zorgt ervoor dat je posters en afbeeldingen opvallen en de aandacht van voorbijgangers trekken.

Veelzijdige Toepassingen: De Best Buy LED Box kan in verschillende instellingen worden gebruikt, zoals winkels, restaurants, kantoren, beurzen, en meer. Het is geschikt voor het aankondigen van aanbiedingen, menu's, aankondigingen, of het tonen van afbeeldingen.

Kortom, de Best Buy LED Box - enkelzijdig is een aantrekkelijke en efficiënte oplossing voor het verlicht presenteren van je inhoud. Het slanke ontwerp, hoogwaardige verlichting maken het ideaal voor verschillende binnen omgevingen. Het zal zeker de aandacht van consumenten trekken waar het ook wordt gemonteerd.


Specificaties
Productnummer ULB25TN0B1
DIN formaat B1
Enkel- / dubbelzijdig Enkelzijdig
Kleur Zilver
Breedte 700 mm
Hoogte 1000 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.