Best Buy LED box - dubbelzijdig - B1

De Best Buy LED Box - Dubbelzijdig is een moderne en efficiënte manier om je boodschap of advertenties in de spotlight te zetten.

Dubbelzijdig Ontwerp: Deze LED-box is speciaal ontworpen voor dubbelzijdig gebruik, waardoor je de mogelijkheid hebt om twee afzonderlijke boodschappen of advertenties weer te geven. Dit is ideaal om meer informatie te delen of om je boodschap vanuit verschillende richtingen zichtbaar te maken.

Slank en Modern Ontwerp: Met een dikte van 25 mm heeft de Best Buy LED Box een slank en modern ontwerp dat aansluit bij eigentijdse presentatiebehoeften. Dit voegt een professionele uitstraling toe aan je boodschappen en advertenties.

Eenvoudig te Vervangen Inhoud: De LED-box maakt het gemakkelijk om je poster of advertenties te wisselen. Dit bespaart tijd en moeite bij het bijwerken van je inhoud.

Veelzijdig Gebruik: De Best Buy LED Box is geschikt voor diverse toepassingen, waaronder het weergeven van advertenties, menu's, aanbiedingen, openingstijden en meer. Het is een veelzijdige manier om je boodschap effectief te communiceren.

 

Kortom, de Best Buy LED Box - Dubbelzijdig is een eigentijdse oplossing om je boodschappen of advertenties op te laten vallen. Met zijn dubbelzijdige ontwerp, energiezuinige Ledverlichting en strakke uitstraling is deze box geschikt voor een scala aan toepassingen en biedt hij een professionele presentatie van je inhoud.

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer ULB25CN0B1
DIN formaat B1
Enkel- / dubbelzijdig Dubbelzijdig
Kleur Zilver
Materiaal Aluminium

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.