Beschermfolie zwart

Onze zwarte zelfklevende beschermfolie is speciaal ontworpen voor automotive-toepassingen en biedt zowel bescherming als decoratie voor elementen zoals raamstijlen, bumpers, en meer. Met hoogwaardige eigenschappen en eenvoudige toepassing is dit een ideale keuze voor zowel professioneel als doe-het-zelfgebruik.

Eenvoudige Toepassing: De beschermfolie is gemakkelijk aan te brengen, zowel nat als droog, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.

Vormbaarheid: Kan eenvoudig in de gewenste vorm worden gesneden, waardoor het aanpasbaar is aan diverse oppervlakken en contouren.

Langdurige Bestendigheid: Ontworpen om langdurig te presteren, zelfs bij blootstelling aan de elementen buitenshuis. Dit garandeert een duurzame bescherming.

OEM-kwaliteit: Voldoet aan de hoogste normen van Original Equipment Manufacturer (OEM) kwaliteit, wat betekent dat het geschikt is voor professioneel gebruik in de auto-industrie.

Kleefstof: Rubber op solventbasis.

Drager: PVC.

Temperatuurbestendigheid: Tot 140°C, waardoor het bestand is tegen uiteenlopende temperaturen.

Kleefkracht: Sterke kleefkracht van 38 N/25 mm, wat zorgt voor een betrouwbare hechting.

Dikte: 0,15 mm, wat een stevige bescherming biedt zonder onnodige dikte toe te voegen.

Deze beschermfolie combineert functionaliteit met esthetiek en biedt betrouwbare bescherming en een verfijnde uitstraling voor verschillende automotive-toepassingen. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige bescherming met een professionele uitstraling.

 

Specificaties
Productnummer BP1505

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.