Bannersysteem staal voor paalmontage 1000 mm

Het Bannersysteem voor paalmontage is de perfecte keuze als je je boodschap op een opvallende en professionele manier wilt presenteren aan voorbijgangers. Met een breedte van 800/1000 of 1200  mm biedt dit systeem een indrukwekkende showcase voor je banners en boodschappen.
Buisdiameter 27 mm

Robuust Ontwerp: Het systeem is vervaardigd uit duurzaam staal, wat zorgt voor een robuuste en stevige constructie. Hierdoor is het bestand tegen verschillende weersomstandigheden en gaat het lang mee.

Geschikt voor Masten en Palen: Ontworpen om te worden gemonteerd op masten of palen met een minimale diameter van 130 mm, waardoor het veelzijdig toepasbaar is in verschillende omgevingen.

Breedte van 800 of 1000 mm: Met een indrukwekkende breedte van 800 /1000 of 1200 mm biedt het bannersysteem voldoende ruimte om je boodschap groots en duidelijk te presenteren, waardoor het de aandacht trekt van een breed publiek.

Hi Torque Bevestigingssysteem: Het bannersysteem maakt gebruik van het Hi Torque bevestigingssysteem, dat apart moet worden aangeschaft. Dit systeem staat garant voor een veilige en stabiele bevestiging van je banner.

Weerbestendig: Het systeem is bestand tegen diverse weersomstandigheden, waardoor het ideaal is voor buitentoepassingen. Je banners blijven goed zichtbaar, zelfs bij regen of wind.

Professionele Presentatie: Of het nu gaat om promotionele banners, aankondigingen of decoratieve elementen, dit bannersysteem zorgt voor een professionele en aantrekkelijke presentatie.

Voeg een opvallend element toe aan je buitenpresentatie met het Bannersysteem voor paalmontage. Met een combinatie van duurzaamheid, gebruiksgemak en een professionele uitstraling is dit systeem een uitstekende keuze voor diverse toepassingen. Maak indruk op voorbijgangers en trek de aandacht met dit bannersysteem dat speciaal is ontworpen voor paalmontage.

 


Specificaties
Productnummer LB-1000-ST
Breedte 1000 mm