Anti-steenslag folie 2 m x 100 mm

Onze Anti-steenslag folie is ontworpen om jouw waardevolle bezittingen te beschermen tegen schade door steenslag en krassen. Met een afmeting van 2 meter bij 100 mm biedt deze folie een veelzijdige en betrouwbare bescherming voor diverse toepassingen.

Steenslag en Krassen: Of het nu op de carrosserie van je voertuig is of op andere oppervlakken, deze folie is effectief in het voorkomen van schade door steenslag en krassen.

Bescherming voor Voertuigruiten: Naast het beschermen van de carrosserie, is deze folie ook geschikt voor gebruik op auto- en busruiten. Het biedt een extra laag bescherming tegen steenslag en andere externe factoren.

Duurzaam en UV-bestendig: Onze folie is ontworpen om langdurig bestand te zijn tegen UV-straling, waardoor het zijn helderheid en beschermende eigenschappen behoudt zonder te vergelen.

Bestand tegen Reiniging met Hoge Druk: Deze folie is bestand tegen het reinigen met hoge druk, waardoor je je voertuig of andere oppervlakken grondig kunt schoonmaken zonder de beschermende laag aan te tasten.

Verwijderbaar zonder Schade: Wanneer je besluit de folie te verwijderen, kun je dat zonder zorgen doen. De folie is ontworpen om geen residu achter te laten en geen schade aan het onderliggende oppervlak te veroorzaken.

OEM-kwaliteit: Onze anti-steenslag folie is vervaardigd volgens OEM-kwaliteitsnormen, wat betekent dat je kunt vertrouwen op de prestaties en duurzaamheid ervan.

Sterke Kleefkracht: De folie is uitgerust met een acrylaat kleefstof die zorgt voor een sterke hechting aan verschillende oppervlakken.

Specificaties: De folie heeft een dikte van 0,19 mm en is bestand tegen temperaturen tot 85°C. De treksterkte bedraagt 75 N/25 mm en de kleefkracht is 17 N/25 mm.

Bescherm jouw investeringen en voertuigen met onze hoogwaardige Anti-steenslag folie. Of je nu de carrosserie van je auto, de ruiten van je voertuig of andere oppervlakken wilt beschermen, deze folie biedt een betrouwbare en duurzame oplossing. Vertrouw op de kwaliteit en prestaties van onze folie voor langdurige bescherming.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer PP1002
Kleur Transparant
Merk HPX
Lengte 2 m
Breedte 100 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.