Aluminium snijliniaal zwart - 500 mm

De aluminium snijliniaal zwart is een onmisbaar hulpmiddel voor nauwkeurige snijwerkzaamheden. Met kenmerken die zijn ontworpen voor precisie en veiligheid, biedt deze liniaal een scala aan voordelen:

Antislip Onderzijde: De onderkant van de liniaal is voorzien van een antislip laag. Dit zorgt ervoor dat de liniaal stevig op zijn plaats blijft, waardoor je snijwerkzaamheden uitvoert zonder het risico van verschuiven.

Beschermende Bovenzijde: De bovenzijde van de liniaal heeft een verhoogde rand die dient als bescherming voor je vingers. Dit voorkomt dat het mes over de rand van de liniaal schiet, waardoor zowel nauwkeurigheid als veiligheid worden gewaarborgd.

Duurzaam Aluminium: Gemaakt van duurzaam aluminium, is de liniaal bestand tegen slijtage en behoudt hij zijn vorm, zelfs bij frequent gebruik.

Meetmarkeringen: Voorzien van duidelijke meetmarkeringen, waardoor je eenvoudig de gewenste snijlengte kunt instellen en herhalen.

Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor een breed scala aan materialen, zoals papier, karton, stof, en meer. Dit maakt de liniaal ideaal voor diverse knutsel- en professionele toepassingen.

Gemakkelijk te Reinigen: Het gladde oppervlak maakt de liniaal gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, zodat je altijd met een schoon en betrouwbaar gereedschap werkt.

Of je nu een hobbyist bent die nauwkeurigheid waardeert of een professional die dagelijks snijwerkzaamheden uitvoert, de aluminium snijliniaal biedt een stevige en betrouwbare basis voor je projecten. Voeg dit gereedschap toe aan je uitrusting voor nauwkeurige en efficiënte snijresultaten.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer 1735-050ZW
Lengte 500 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.