Afbraammes

Het afbraammes is een handig gereedschap met een duurzaam plastic handvat. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van het afbraammes:

Duurzaam Plastic Handvat: Het afbraammes is voorzien van een duurzaam plastic handvat dat comfortabel in de hand ligt en lang meegaat, zelfs bij zware ontbraamtaken.

Zware Ontbraamtaken: Uitstekend geschikt voor zware ontbraamtaken, waardoor het een essentieel gereedschap is voor diverse toepassingen.

Roterend Mesblad: Het mes heeft een roterend mesblad dat effectief kan worden gebruikt op materialen zoals staal, koper, messing en plastic leidingen.

Veelzijdig Gebruik: Het afbraammes is geschikt voor verschillende materialen, waaronder acrylaat, dibond, aluminium, staal, enz. Het is een veelzijdig gereedschap voor diverse klussen.

Gemakkelijke Reservemeswissel: Alle reservemessen passen direct in het handvat, waardoor het eenvoudig is om mesjes te wisselen wanneer dat nodig is.

Efficiënt en Tijdbesparend: Door zijn vermogen om zware ontbraamtaken aan te pakken, draagt het afbraammes bij aan een efficiënte en tijdbesparende werkomgeving.

Kortom, het afbraammes is een betrouwbaar gereedschap voor nauwkeurige en nette ontbraamtaken in verschillende materialen.

Specificaties
Productnummer 170599
Lengte 150 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.