6 reservemessen BSR schraper

De OLFA houder met 6 flexibele reservemessen is een handig en veelzijdig gereedschap, met de volgende eigenschappen:

OLFA Houder: De houder zelf is van het merk OLFA, een bekend en betrouwbaar merk in gereedschappen, vooral bekend om zijn snijgereedschappen.

Flexibele Reservemessen: De houder wordt geleverd met 6 flexibele reservemessen. Deze messen zijn waarschijnlijk ontworpen om flexibel te zijn, wat handig is bij verschillende snijtoepassingen.

Blisterverpakking: De messen komen in een blisterverpakking, wat het gemakkelijk maakt om ze te bewaren en individueel te gebruiken zonder ze te beschadigen.

Voor BSR Schrapers: De messen zijn specifiek bedoeld voor gebruik met BSR schrapers. Dit geeft aan dat ze waarschijnlijk geschikt zijn voor taken zoals het verwijderen van folies en coatings.

Veelzijdigheid: Een houder met reservemessen biedt veelzijdigheid in toepassingen zoals schrapen, snijden en andere precisietaken.

Handig voor Professionals: Dit type gereedschap is vaak populair bij professionals in de bouw- en grafische industrie, waar precisie en duurzaamheid belangrijk zijn.

Zorg ervoor dat je de juiste veiligheidsmaatregelen neemt bij het gebruik van dit soort gereedschappen en volg de instructies van de fabrikant nauwkeurig op.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer BSF-6B
Merk Olfa

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.