3M Knifeless TriLine - 9 mm

De 3M TriLine Knifeless Tape biedt een innovatieve oplossing voor het snijden van zelfklevende folie zonder het risico van lakbeschadiging. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze tape:

Contour Snijden: Uitermate geschikt voor het nauwkeurig snijden van contouren, grote oppervlakte contouren, striping en design accenten.

Flexibele Snijlijn: De flexibele snijlijn maakt het mogelijk om de folie precies en gemakkelijk te snijden door de snijdraad door de folie te trekken.

Lakschade Vrij: Gegarandeerd lakschadevrij werken op dure voertuigen, wat essentieel is bij signmaking en autobelettering.

Veelzijdigheid: Geschikt voor diverse toepassingen, waaronder zeer korte bochten, en kan met de hand worden gescheurd voor snellere applicatie.

Eénlaagse Vinyltoepassingen: Ideaal voor enkellaagse vinyltoepassingen waar precisie en nauwkeurigheid essentieel zijn.

Met de TriLine Knifeless Tape kun je moeiteloos striping, accenten en ontwerpen creëren zonder een mes of plotter te gebruiken. Het rekt iets uit en draait gemakkelijk in elke richting, waardoor het de beste keuze is voor diverse toepassingen in signmaking.

 

Specificaties
Productnummer 17-0116
Breedte 9 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.