3M Knifeless Perf - 6,5 mm

3M Perf Line Knifeless Tape is de perfecte oplossing voor het snijden van contouren en designaccenten zonder het gebruik van een mes. Deze tape is soepel te verwerken en ideaal voor het creëren van grote oppervlakte contouren en striping op voertuigen. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen:

Lakschadevrij Werken: De 3M Knifeless Tapes garanderen dat je zonder lakschade kunt werken, zelfs op kostbare voertuigen.

Flexibele Snijlijn: De flexibele snijlijn maakt nauwkeurig en gemakkelijk snijden mogelijk door de snijdraad door de folie te trekken en vervolgens de ongewenste folie te verwijderen.

Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor het maken van striping, accenten en ontwerpen, zonder dat je een mes of plotter hoeft te gebruiken.

Uitrekbaar en Draaibaar: De tape rekt iets uit en draait gemakkelijk in elke richting, waardoor het perfect is voor zeer korte bochten.

Handmatig Scheurbaar: Voor snellere applicatie kan de tape met de hand worden gescheurd.

Geschikt voor Enkellaags Vinyl: Ideaal voor enkellaags vinyltoepassingen, waardoor het veelzijdig inzetbaar is.

Of je nu een professionele folie-applicator bent of een hobbyist die op zoek is naar precisie, 3M Perf Line Knifeless Tape biedt een betrouwbare en gemakkelijke manier om creatieve ontwerpen te realiseren zonder het risico van lakschade.

Specificaties
Productnummer 17-0112
Breedte 6,5 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.