Acrylaat prisma

Acrylaat Prisma is een helder materiaal, licht van gewicht en bestand tegen de meeste weersomstandigheden. Door de prisma structuur die op de plaat zit wordt het licht in bepaalde richtingen geleid. Acrylaat prisma wordt veel toegepast bij een lichtkoof.

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Waarom Acrylaat Prisma platen bestellen?

Kenmerkend aan Acrylaat Prisma is de lichtspreiding die wordt geleidt door de structuur van de plaat en de lichtdoorlaatbaarheid van 90%. Dit maakt de plaat geschikt voor een lichtkoof, lichtreclames, en/of doosletters uitgelicht met LED verlichting. 

Binnen ons assortiment aan platen bieden wij Acrylaat Prisma aan van hoge kwaliteit. De plaat heeft een lengte van 2500 mm, een breedte van 1200 mm en een dikte van 3 mm. Acrylaat Prisma is geschikt voor frezen, buigen, lijmen en zagen. Ook is het mogelijk om de plaat op maat te laten zagen.

Wil je een proefsample ontvangen? Vraag hem aan via ons aanvraagformulier

Kenmerken van Acrylaat Prisma

  • Hoge kwaliteit aan Acrylaat Prisma
  • Lichtgewicht
  • Duurzaam
  • Gemakkelijk te frezen, buigen, lijmen en zagen
  • Bestand tegen de meeste weersomstandigheden

Wat zijn de mogelijkheden voor Acrylaat Prisma?

ISCA biedt Acrylaat Prisma aan van hoge kwaliteit. De plaat heeft een dikte van 3 mm, een lengte van 2500 mm en een breedte van 1200 mm. Je bestelt via de webshop gemakkelijk meerdere gezaagde platen op maat. Heb je hulp nodig om te bepalen wat het meest geschikt is voor jouw project? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze experts helpen je graag verder.

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.