Acrylaat opaal

Laat je lichtreclame opvallen! Met de Acrylaat opaal plaat creëer je een opvallende, mooie en evenwichtige lichtspreiding in lichtreclames en/of doosletters. Bekijk hier ons gehele assortiment. Wil je een proefsample ontvangen? Vraag hem aan via ons aanvraagformulier en wij sturen een sample naar je op.

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Waarom Acrylaat Opaal bestellen?

Acrylaat Opaal is een plaatmateriaal dat geschikt is voor het gebruik bij lichtreclames. Kenmerkend is de lichtdoorlaatbaarheid van 28% wat ervoor zorgt dat de gehele lichtreclame evenredig uitgelicht wordt. Een acrylaat plaat is licht van gewicht, eenvoudig in gebruik en bestand tegen de meeste weersomstandigheden. De plaat is duurzaam door de lange levensduur en beschikt over een hoge kwaliteit. Het materiaal is bovendien zeer goed te frezen, buigen, lijmen of boren.

Binnen ons assortiment Acrylaat Opaal kan je de grootte en dikte van de plaat zelf kiezen. Je hebt de keuze uit drie verschillende formaten waarbij de dikte varieert van 3 mm tot en met 5 mm, verkrijgbaar in het opaalwit. Wil je een proefsample ontvangen? Vraag hem aan via ons aanvraagformulier en wij sturen een sample naar je op.

Kenmerken Acrylaat Opaal

  • Hoge kwaliteit
  • Lichtgewicht
  • Eenvoudig te frezen, buigen, lijmen of zagen
  • Duurzaam door de lange levensduur

Wat zijn de mogelijkheden met Acrylaat Opaal?

We bieden Acrylaat Opaal platen aan van hoge kwaliteit. De drie verschillende afmetingen waar je uit kan kiezen is : 3050 x 2050 mm en 4050 x 2050 mm, beide verkrijgbaar in het opaalwit. De diktes van de platen variëren tussen 3, 4 en 5 mm. De acrylaatplaat bestel je volledig maar is ook gemakkelijk gezaagd te bestellen via onze zaagcalculator. Wil je juist freesletters of contour gefreesd acrylaat, neem dan een kijkje bij freeswerk op maat.

Heb je hulp nodig om te bepalen welke Acrylaat Opaal plaat het meest geschikt is voor jouw project? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze experts helpen je graag verder.

Waarom Acrylaat Opaal bestellen bij ISCA?

Je bestelt gemakkelijk meerdere gezaagde platen op maat in onze webshop. Heb je een keuze kunnen maken voor de juiste Acrylaat plaat? Zodra de bestelling is geplaatst gaan wij aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren.

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.