Smart LED box - enkelzijdig - waterdicht - A3

De Smart LED Box is een krachtig communicatiemiddel dat jouw boodschap op een heldere en opvallende manier presenteert. Deze enkelzijdige, waterdichte lichtbak is perfect geschikt voor binnen- en buitengebruik en biedt een reeks voordelen:

Indrukwekkende Zichtbaarheid: De Smart LED Box verlicht jouw boodschap met heldere, gelijkmatige LED-verlichting, waardoor deze dag en nacht opvalt.

Enkelzijdig Ontwerp: Dit model heeft een enkelzijdig ontwerp dat ideaal is voor montage aan muren, gevels of andere verticale oppervlakken.

Waterdicht: De lichtbak is volledig waterdicht, wat betekent dat deze bestand is tegen regen, sneeuw en andere weersinvloeden, waardoor je boodschap altijd zichtbaar blijft, ongeacht de omstandigheden.

Energiezuinig: De LED-verlichting is zeer energiezuinig en duurzaam, waardoor je kunt genieten van lagere operationele kosten en een lange levensduur.

Eenvoudige Installatie: De Smart LED Box wordt geleverd met alle benodigde montage hardware, waardoor de installatie snel en gemakkelijk is.

Aanpasbaar: Het lichtgevende display is aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Je kunt tekst, afbeeldingen, logo's en meer weergeven om de boodschap over te brengen.

Of jij nu je merk wilt promoten, openingstijden wilt communiceren of speciale aanbiedingen wilt delen, de Smart LED Box biedt een effectieve en aantrekkelijke manier om je boodschap te verspreiden. Met zijn duurzame en waterdichte ontwerp is dit lichtgevende display klaar om de aandacht te trekken en indruk te maken op uw doelgroep. Laat jouw boodschap stralen met de Smart LED Box.

Specificaties
Productnummer ULH35TN0A3
DIN formaat A3
Enkel- / dubbelzijdig Enkelzijdig
Uitvoering Led verlicht , Waterdicht

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.