Raambord 25 mm profiel - dubbelzijdig - B2

De Raam Kliklijst 25 mm profiel  biedt een innovatieve oplossing voor het presenteren van informatie achter glas. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van deze kliklijst:

Unieke installatie: Deze kliklijst wordt aan de binnenkant van het raam bevestigd, waardoor alleen een aluminium afdeklijst aan de buitenkant zichtbaar is. Dit creëert het effect dat de kliklijst buiten het raam lijkt te zweven. Dit unieke ontwerp zorgt voor een strakke en aantrekkelijke presentatie.

Waterbestendig: De Raam Kliklijst is ontworpen om volledig waterbestendig te zijn. Dit betekent dat jouw informatie en posters veilig zijn, zelfs bij blootstelling aan regen, vochtige omstandigheden of schoonmaakbeurten. Dit is vooral handig voor buitentoepassingen of gebieden waar sprake kan zijn van vocht.

Diefstalbestendig: Het feit dat de kliklijst aan de binnenkant van het raam wordt gemonteerd, maakt het zeer moeilijk voor onbevoegden om de inhoud te verwijderen of te stelen. Dit biedt extra bescherming voor jouw informatie.

Eenvoudige posterwissel: Ondanks de veiligheidsvoordelen is het eenvoudig om posters te vervangen. Je kunt snel en gemakkelijk nieuwe inhoud invoegen zonder de kliklijst van het raam te verwijderen.

Professionele uitstraling: Het slanke profiel van 25 mm en het zwevende effect dragen bij aan een professionele en moderne uitstraling. Dit maakt de kliklijst geschikt voor gebruik in verschillende zakelijke omgevingen.

Anti-reflecterende folie: Deze kliklijst wordt geleverd met anti-reflecterende folie, die schittering minimaliseert en ervoor zorgt dat jouw boodschap goed zichtbaar blijft, zelfs bij fel licht.

Veelzijdig gebruik: De Raam Kliklijst is ideaal voor het weergeven van menu's, promotiemateriaal, openingstijden, aankondigingen en andere informatie die je aan voorbijgangers wilt tonen.

Kortom, de Raam Kliklijst 25 mm profiel biedt een aantrekkelijke, waterbestendige en diefstalbestendige manier om informatie te presenteren achter glas. Het moderne ontwerp voegt een professionele uitstraling toe aan je presentatie en zorgt ervoor dat jouw boodschap opvalt voor voorbijgangers.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UCD255N2B2
DIN formaat B2
Enkel- / dubbelzijdig Dubbelzijdig
Kleur Zilver
Materiaal Aluminium
Breedte 500 mm
Hoogte 700 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.