T: 033 258 07 88

Online printwerk bestellen

Meer en meer klanten van ISCA begeven zich op de online markt. Nu standaard drukwerk zoals reclamefolders, briefpapier en enveloppen voor 90% online besteld worden lijkt de tijd rijp voor de online groot formaat print leveranciers. De zo genaamde pure-players.

Interessant is dat er tussen de verschillende aanbieders van printwerk grote verschillen zijn in service, prijs en benadering. Sommigen beleveren alleen reclamebedrijven terwijl bij andere iedereen kan bestellen. Ook in het assortiment zien we grote verschillen.

Maar prijs en assortiment zijn maar saaie gegevens, wat vaak doorslaggevend voor een goede klantenrelatie is, is een geweldige service! Goed advies, benaderbaar en meedenken, dat is wat voor veel klanten toch het belangrijkste is.

Een van onze klanten, ME Print in Enschede zet in op klanttevredenheid. Je kunt online bijvoorbeeld reclameborden, stickers en folie bestellen op meprint.nl maar wil je toch advies of een project persoonlijk doornemen kun je er gewoon terecht voor een lekker kop koffie en goed gesprek. Zo worden alle mogelijkheden samen bekeken en komt de klant niet voor verrassingen te staan.

ME Graphics Print & Sign is reeds 20 actief als reclameproducent en blijft onder leiding van Peter Egberink continu in beweging om in te spelen op de veranderingen in de markt. Het Twentse bedrijf hanteert een no-nonsense aanpak en zet in op betrouwbaarheid. Peter: “Bij de benadering van klanten staan vakbekwaamheid en servicegerichtheid, persoonlijke service en kennis van zaken voorop, bij ME Graphics word je echt ontzorgd.”

Reclamebedrijven met een dergelijke online visie die hun eigen koers varen hebben hun bestaansrecht bewezen en zijn gewaardeerde relaties van ISCA Nederland BV.

Laatste update: 05-11-2019 - 15:28 - © ISCA Nederland