Acrylaat prisma

Acrylaat prisma is een helder materiaal. Door de prisma structuur die op de plaat zit wordt het licht in bepaalde richtingen geleid. Acrylaat prisma wordt veel toegepast bij een lichtkoof.

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Waarom Acrylaat Prisma platen bestellen?

Acrylaat Prisma is een helder materiaal, licht van gewicht en bestand tegen de meeste weersomstandigheden. Door de prisma structuur die op de plaat zit wordt het licht in bepaalde richtingen geleid. Acrylaat prisma wordt veel toegepast bij een lichtkoof.

Kenmerkend aan Acrylaat Prisma is de lichtspreiding die wordt geleidt door de structuur van de plaat en de lichtdoorlaatbaarheid van 90%. Dit maakt de plaat geschikt voor lichtreclames, en/of doosletters uitgelicht met LED verlichting. 

Binnen ons assortiment aan platen bieden wij Acrylaat Prisma aan van hoge kwaliteit. De plaat heeft een lengte van 2500 mm met een dikte van 3 mm. Acrylaat Prisma is geschikt voor frezen, buigen, lijmen en zagen. Ook is het mogelijk om de plaat op maat te laten zagen.

Wil je een proefsample ontvangen? Vraag hem aan via ons aanvraagformulier

Kenmerken van Acrylaat Prisma

  • Hoge kwaliteit aan Acrylaat Prisma
  • Lichtgewicht
  • Duurzaam
  • Gemakkelijk te frezen, buigen, lijmen en zagen
  • Bestand tegen de meeste weersomstandigheden

Wat zijn de mogelijkheden voor Acrylaat Prisma?

ISCA biedt Acrylaat Prisma aan van hoge kwaliteit. De plaat heeft een dikte van 3 mm en een lengte van 2500 mm. De prijs wordt aangeboden per m². Bij ISCA kan je ervoor kiezen om de plaat op maat te laten zagen.

Heb je hulp nodig om te bepalen wat het meest geschikt is voor jouw project? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze experts helpen je graag verder.

Waarom Acrylaat Prisma bestellen bij ISCA?

Binnen ons uitgebreide assortiment aan plaatmateriaal heeft ISCA vast de juiste plaat voor jouw product. Bestel gemakkelijk en snel in onze webshop. Heb je een keuze kunnen maken voor jouw Prisma Acrylaat plaat? Dan gaan wij aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. 

Heb je een vraag of kan je een bepaald product niet vinden in onze webshop? Vraag het aan onze klantenservice.

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.