Wij hebben even pauze tot 13.00 uur. | Route
Account
Login | Registreren
Klantenservice
Informatie

Maatregelen ivm Corona

Maatregelen ivm Corona

Door de maatregelen die worden genomen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan verkeren we allemaal in bijzondere omstandigheden.

Daarom willen we u graag op de hoogte brengen van de huidige situatie bij ISCA Nederland BV. Momenteel produceren we volop en in ons magazijn hebben wij alle producten ruim op voorraad. Dat geldt ook voor onze leveranciers en hierdoor voorzien wij voorlopig geen problemen in de levering van goederen.

Ook onze afdelingen verkoop, magazijn en werkplaats zijn volledig operationeel waarbij wel de nodige hygi?nische en sociale maatregelen zijn genomen. Daarnaast werken onze medewerkers de komende weken zoveel als mogelijk vanuit huis en zijn door de moderne communicatie mogelijkheden volledig inzetbaar.

Toch willen we graag uw aandacht en begrip vragen voor de volgende maatregelen: Bezoeken aan onze showroom, rondleidingen door het bedrijf, trainingen en vertegenwoordigers bezoeken worden niet gedaan. Producten zelf (laten) ophalen kan niet meer zolang de Corona maatregelen gelden. Onze bezorgers zullen hun werk doen conform de adviezen van het RIVM.

Telefonisch, per email en via de website zijn wij natuurlijk gewoon bereikbaar. Ook de bestellingen via www.isca.nl worden binnen de gebruikelijke tijd afgewikkeld.

Wij vragen om uw begrip voor de maatregelen die ISCA Nederland BV heeft genomen en hopen dat de impact van het Corona virus voor u en ons beperkt blijft en dat we snel weer met elkaar kunnen omgaan zoals u van ons gewend bent.