Wij hebben even pauze tot 13.00 uur. | Route
Account
Login | Registreren
Klantenservice
Informatie

Even voorstellen

Even voorstellen

Niet alleen is per 1 januari onze vernieuwde site live gegaan, wij hebben ook een nieuwe werknemer verwelkomt bij ons team. Zij stelt zich graag even aan je voor.

Kim Havelaar - Sales- en marketingmanager

Ook ik maak graag even van dit moment gebruik om mezelf aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Kim Havelaar, 28 jaar woonachtig in Hendrik Ido Ambacht. 1 december ben ik gestart bij ISCA B.V., voor mij bekend terrein, al jaren een vaste leverancier voor mijn voormalige werkgevers. Ontzettend leuke uitdaging om nu vanuit de groothandel kant de reclamewereld te benaderen! Voor ISCA vervul ik een leuke combinatie functie. Zo´n 3 dagen per week ben ik onderweg als accountmanager om onze klanten te bezoeken en nieuwe potentiele klanten te benaderen. Voor een groot deel van ons klantenbestand ben ik dan ook het nieuwe gezicht en aanspreekpunt van de onderneming.

Daarnaast ben ik als marketingmanager verantwoordelijk voor het opzetten van de marketingactiviteiten.
Aan de hand van de wensen en behoeften die ik opvang tijdens mijn klantbezoeken, zal ik samen met het marketingteam onze marketingstrategie bepalen en opzetten.

Ben nu een paar weekjes werkzaam binnen ISCA, iedereen staat open voor verandering en nieuwe ideeën wat heel erg fijn werken is. We hebben namelijk grootse plannen voor het komende jaar. Het jaar start al goed met de lancering van onze nieuwe site, dus ik zou zeggen hou ons goed in de gaten!

Groetjes Kim