T: 033 258 07 88

Bekistingstape betonPVC foam work tape bekistingstape

Prijzen zien?  Registreer U zelf.
Art. Nr: BT5033

Zoekt u naar voordelig bouwtape, dat aan de andere kant de kwaliteit biedt die u gewend bent? Deze bouwtape is geschikt voor een aantal verschillende toepassingen en is schoon verwijderbaar bij gebruik tot maximaal 6 weken (niet op glas).

Toepassingen van bouwtape

U kunt met deze bouwtape rekenen op een aantal verschillende toepassingen, zoals het bevestigen van een stucloper, als beschermingstape voor kunststoffen en kozijnen of keukenbladen. Verder kunt u de bouwtape gebruiken ter bescherming van kasten, plinten, trappen, vensterbanken en andere objecten. De bouwtape laat zich eenvoudig met de hand afscheuren en zorgt ondanks de lage prijs voor een uitstekende bescherming.

Online bouwtape bestellen

U kunt de bouwtape eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u daar zo spoedig mogelijk de beschikking over heeft. Deze bouwtape staat ook wel bekend als clean removal tape, dankzij de mogelijkheid tot schoon verwijderen. Meta Bouwtape kopen - HPXtape.nl Wilt u bouwtape kopen? U kunt bijvoorbeeld een stucloper bevestigen of het gebruiken als beschermingstape. Lage prijzen.

Bekistingstape beton

Zoekt u naar bekistingstape voor beton? U kunt online onze beton bekistingstape bestellen. Het gaat om een flexibel materiaal dat zich gemakkelijk laat toepassen. Deze tape staat ook wel bekend als PVC form work tape en biedt een uitstekende kwaliteit, in combinatie met een scherpe online prijs.

Toepassingen van beton bekistingstape

U kunt de beton bekistingstape op een aantal verschillende manieren toepassen in de bouw. Dit heeft vooral te maken met de goede hechting van de tape, door de dikke lijmlaag. Dit betekent dat u de beton bekistingstape bijvoorbeeld ook goed kunt gebruiken op vervuilde ondergronden, het zorgt toch voor een goede hechting.

Online beton bekistingstape bestellen

Wilt u de beton bekistingstape online bestellen? U betaalt een lage prijs, wij zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres. De bekistingstape voor beton heeft een breedte van 50mm en laat zich daardoor gemakkelijk aanbrengen.