T: 033 258 07 88

Afplak tape milde hechtingZoekt u naar afplak tape met milde hechting, die u eenvoudig online kunt bestellen? Het materiaal heeft een lage kleefkracht en is onder andere goed geschikt voor schildertoepassingen. Het materiaal is ca. 7 dagen UV-bestendig, waardoor u de afplak tape met milde hechting ook buiten kunt gebruiken.

Toepassingen van afplak tape met milde hechting

Werkt u met droge muren, behangpapier, verse verflagen of andere delicate ondergronden waarop het van belang is om de kleefkracht te beperken? U kunt dan gebruik maken van onze afplak tape met milde hechting, de safe remove masking tape is dan uitstekend geschikt. U kunt de afplak tape met milde hechting gebruiken voor diverse verschillende algemene schildertoepassingen, waarbij u een hoge kwaliteit met een lage kleefkracht wenst.

Online afplak tape met milde hechting bestellen

U kunt de afplak tape met milde hechting eenvoudig online bestellen, u heeft de keuze uit 4 verschillende varianten. Zoekt u naar afplak tape met milde hechting met een breedte van 25mm, 38mm of 50mm en een lengte van 25 meter of 50 meter? U kunt online uw keuze maken.

Laatste update: 05-11-2019 - 15:28 - © ISCA Nederland