T: 033 258 07 88

Afdichtingstape ButylZoekt u naar Butyl afdichtingstape, de hoogwaardige dichtband van een duurzaam elastisch en slijtvast materiaal? De tape is beschikbaar op een rol van 3m, zodat u de 20mm-brede tape op tal van plaatsen kunt gebruiken. Uiteraard kunt u de Butyl afdichtingstape machinaal boren, zodat u daar ook industrieel goed gebruik van kunt maken.

Toepassingen van Butyl afdichtingstape

Onze Butyl afdichtingstape is geschikt voor een groot aantal verschillende toepassingen. De dichtband is bijvoorbeeld geschikt tegen water, stof en tocht in auto’s en caravans, bijvoorbeeld met betrekking tot de spatborden, sier- en deurlijsten. Daarnaast kunt u de Butyl afdichtingstape gebruiken in huizen voor het afdichten van lichtkoepels, plinten, dakgoten en raamkozijnen. U kunt verder denken aan het gebruik van Butyl afdichtingstape op een boot voor de afdichtingen tussen metaal, hout en kunststof. Wat dat betreft kunt u er verschillende kanten mee op, Butyl afdichtingstape is tenslotte geschikt als algemene kneedmassa voor gaten, hoeken en voegen.

Online Butyl afdichtingstape bestellen

Wilt u online Butyl afdichtingstape bestellen? U betaalt online een scherpe prijs, wij gaan direct met uw order aan de slag zodat u de Butyl sealing tape zo snel mogelijk in huis heeft.