Maatwerk van de maand oktober

Maatwerk van de maand oktober

Maatwerk van de maand oktober

Maatwerk van de maand oktober is geworden: Zwaartafelen!

De afgelopen weken hebben wij weer veel beeldmateriaal ontvangen van maatwerk projecten, super bedankt hiervoor! Het is altijd lastig om een keuze te maken wie er maatwerk van de maand wordt tussen de ingestuurde projecten. Ons doel is om een project te kiezen welke voor de lezers van onze blog ook een inspiratie kan zijn. 

Deze keer is het bedrijf Zwaartafelen de winnaar! De naam van het bedrijf zegt het al. Binnen dit prachtige bedrijf richten ze zich op de eigen productie van de mooiste tafels op maat. En nee, licht zijn ze niet! Met dit keer een uitstapje naar de wandbekleding van de nieuwe Nikkie Store in Bataviastad, hebben ze de prijs in de wacht gesleept. 

Maak kennis met Zwaartafelen
Als sales & marketingmanager bezoek ik altijd persoonlijk de winnaar van maatwerk van de maand voor een diepte interview. Dit keer mocht ik Frank de eigenaar van de onderneming interviewen. Voordat ik jullie alles over het project ga vertellen, eerst even een korte kennismaking met Zwaartafelen, gevestigd in Amersfoort.


Het winnende project
Bij binnenkomst in de showroom begint mijn interieurhart al sneller te kloppen. Op weg naar de balie/bar loop ik langs de mooiste tafels, aangekleed met bijpassende stoelen en lampen. Ik word enthousiast ontvangen door Frank. Vol passie verteld hij dat het hele bedrijf eigenlijk is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby. Bij de verhuizing naar een andere woning heeft Frank zelf een bedstee gebouwd en met het resthout een tafel. Benieuwd of de tafel ook verkoopbaar was heeft hij deze op marktplaats geplaatst. Dit bleek een succes! Voor 3 jaar heeft hij naast zijn werk Zwaartafelen gerund en in 2011 is Frank gestopt met zijn baan om zich volledig te richten op Zwaartafelen. 

Zwaartafelen ontwerpt en maakt houten tafels op maat voor ieder interieur. Voor thuis, op kantoor, horeca, maar ook totaalprojecten. Alle tafels zijn stuk voor stuk uniek en van hoge kwaliteit. Voor bedrijven is het ook mogelijk om het logo uit de tafel te laten hakken. Wanneer je op zoek bent naar andere maatwerkmeubels ben je ook bij Zwaartafelen aan het juiste adres! Denk hierbij aan kasten, banken of wandplanken. 

Benieuwd naar de projecten van Zwaartafelen? Neem dan eens een kijkje bij hun in de showroom, op de site, of op hun social media pagina’s. Ook zie je ze regelmatig voorbij komen in het interieurblad Art of Living. 

 

Zwaartafelen had de vraag gekregen om gefreesd MDF aan te leveren voor de wandaankleding van de nieuwe Nikkie store in Bataviastad. Frank heeft ons benadert met de vraag of wij hem hierin konden ondersteunen. We bieden standaard geen MDF- materiaal binnen onze freescalculator, echter draaien wij bij ISCA onze hand niet om voor een leuk project met andere materialen.
Voordat de freesmachine echt van start kon gaan, hebben we informatie opgevraagd voor de juiste freesinstellingen en de bijpassende freesjes voor onze freesbank. In totaal zijn er zo’n 16 MDF platen (in diverse maten) gefreesd in blokken met ronde hoeken. De MDF panelen zijn op de wanden in de winkel geplaatst, waarna ze in dezelfde kleur zijn gemaakt als de wanden. Dit geeft de winkel een chique, doch rustige uitstraling. Hiermee is er ook voor gezorgd dat de prachtige kleurrijke kleding collectie volledig tot zijn recht komt.
Wij willen Zwaartafelen nogmaals bedanken voor het vertrouwen in ons om dit project tot een succes te maken! Uiteraard ook voor de moeite om foto’s in te zenden van het project. Ben je zelf nieuwsgierig geworden wat Zwaartafelen allemaal maakt? Neem dan eens een kijkje bij hun op de site: Bijzondere tafels en meubels op maat - Zwaartafelen. 

Wil je zelf meespelen om de nieuwe maatwerk van de maand te worden? 
Maak je foto van de door ons op maat gemaakte bestelling. 
Deel het op Facebook, Instagram en Linkedin met #maatwerkisca. Of mail het naar info@isca.nl
Win een leuke verrassing & exposure op onze site en socials!